Dragnea dezminte informaţia că i s-ar fi cerut demisia în CExN: O minciună şi o prostie

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost solicitat, marţi, să comenteze informaţia apărută „pe surse” în presă, referitoare la faptul că premierul Mihai Tudose i-ar fi solicitat demisia în CExN, că aceasta nu este o informaţie, ci o „minciună” şi o „prostie”.

1905 afișări
Imaginea articolului Dragnea dezminte informaţia că i s-ar fi cerut demisia în CExN: O minciună şi o prostie

Dragnea dezminte informaţia că i s-ar fi cerut demisia în CExN: O minciună şi o prostie

„Asta nu este o informaţie - îmi cer scuze, dar nu pot să mă abţin – este o minciună şi o prostie. Acolo au fost o sută de inşi, în sala aia. Nu mi-a cerut nimeni demisia”, a spus Dragnea.

El a arătat că nu s-a pus problema demisiei sale nici în discuţia restrânsă cu Tudose şi alţi lideri PSD.

„Nu am avut o discuţie restrânsă... Ba da, am avut, dar nu s-a pus problema asta”, a precizat Dragnea.

Întrebat dacă el le-a transmis colegilor că ar fi dispus să îşi dea demisia, liderul PSD a răspuns: „V-am spus şi vouă: dacă sunt instituţii foarte deranjate şi încep să fie disperate că obsesia lor nu se materializează, pot să plec şi din ţară, să mă evapor. Dar eu am o răspundere faţă de partid şi am văzut, încă o dată, mai intens decât până acuma, o susţinere profundă din partea partidului”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici