Dragnea, după disputele cu Tăriceanu: S-ar putea ca alianţa PSD-UNPR-ALDE să nu mai existe

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, întrebat despre disputa avută miercuri în Parlament cu liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu, că formaţiunea acestuia a avut recent poziţii diferite de cele ale PSD, astfel încât este posibil ca alianţa "în fapt să nu mai existe".

2178 afișări
Imaginea articolului Dragnea, după disputele cu Tăriceanu: S-ar putea ca alianţa PSD-UNPR-ALDE să nu mai existe

Dragnea, după disputele cu Tăriceanu: S-ar putea ca alianţa PSD-UNPR-ALDE să nu mai existe (Imagine: Dragoş Savu/Mediafax Foto)

Întrebat dacă disputele avute cu liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu în plenul de miercuri, la votul asupra Legii bugetului, arată că nu mai există coaliţia PSD-UNPR-ALDE, Dragnea a spus că această coaliţie nu mai exista de când s-a retras Guvernul, însă exista o alianţă parlamentară.

"Era o funcţionare, colaborare parlamentară care funcţiona, dar în mai multe rânduri cei de la ALDE nu au mai votat cum am votat noi şi UNPR. S-ar putea ca în fapt să nu mai existe (alianţa - n.r.)", a spus Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici