Dragnea: E posibil să ajungem şi la excluderi în PSD, nu îmi doresc

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, despre faptul că sunt colegi din PSD care îi cer demisia, că o să le răspundă acestora în partid şi nu prin presă, el arătând că în PSD trebuie făcută o analiză cum nu s-a mai făcut până acum şi că este posibil să se ajungă la excluderi.

592 afișări
Imaginea articolului Dragnea: E posibil să ajungem şi la excluderi în PSD, nu îmi doresc

Dragnea: E posibil să ajungem şi la excluderi în PSD, nu îmi doresc (Imagine: Marius Dumbrăveanu/Mediafax Foto)

Întrebat despre faptul că unii reprezentanţi ai PSD i-au cerut demisia după rezultatelor alegerilor din turul doi al prezidenţialelor, Dragnea a răspuns: "Eu am vorbit cu foarte mulţi colegi ieri toată ziua, azi-noapte şi astăzi, în legătură cu cei care au cerut ce spuneţi dumneavoastră, eu o să le răspund în partid, eu nu răspund niciunui coleg de partid prin presă".

El a arătat că în PSD trebuie făcută o analiză "cum nu s-a mai făcut până acum niciodată, din păcate", după ce PSD a primit mesajul de la turul doi al alegerilor prezidenţiale.

Dragnea a fost întrebat şi despre faptul că preşedintele PSD Victor Ponta a arătat că trebuie ca partidul să fie păstrat unit şi dacă ar trebui să plece cineva din partid.

"Eu nu spun acum cine ar trebui să plece dar aceste zile sunt nişte zile importante în care ies la iveală toţi cei, nu ştiu dacă sunt puţini sau mulţi, care au avut poate alt proiect în această campanie şi în precampanie. Şi ne uităm cu atenţie pe rezultate şi pe fapte. Astea sunt lucruri care vor trebui tranşate definitiv în Comitetul executiv de săptămâna viitoare dacă vrem să avem un partid care să poată să solicite data viitoare şi funcţia de preşedinte, pentru că vot politic ia PSD şi ia cel mai mare vot politic tot timpul la fiecare alegeri", a explicat Liviu Dragnea.

El a fost întrebat dacă ar fi posibile excluderi.

"Nu ştiu, e posibil să ajungem şi la excluderi, eu nu aş vrea să ajungem acolo", a adăugat Liviuu Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici