Dragnea: E timpul să ieşim din epoca dezbinării. Avem nevoie de un preşedinte român, pentru România

Preşedintele executiv al PSD şi coordonatorul campaniei electorale pentru prezidenţiale, Liviu Dragnea a declarat, sâmbătă, la lansarea candidaturii lui Victor Ponta, că este timpul pentru ieşirea din "epoca dezbinării ,a discordiei" şi a unui "preşedinte român, pentru România".

182 afișări
Imaginea articolului Dragnea: E timpul să ieşim din epoca dezbinării. Avem nevoie de un preşedinte român, pentru România

Dragnea: E timpul să ieşim din epoca dezbinării. Avem nevoie de un preşedinte român, pentru România (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit preşedintelui executiv al PSD, "schimbarea începută în 2012, la locale, parlamentare, trebuie desăvârşită în noiembrie".

"Am pornit într-o călătorie politică fără egal, care nu are drum de întoarcere. Ţara noastră a fost puternică când românii au fost uniţi", a spus acesta, amintind de Marea Unire din 1918, de căderea comunismului, dar şi aderarea la NATO şi UE.

"Este timpul să scriem o nouă pagină în istoria noastră, să ieşim din epoca dezbinării ,a discordiei, e timpul să dăm ţării un altfel de preşedinte şi îl dăm pentru că România are nevoie de unire şi de dezvoltare, de un preşedinte care ştie cum se conduce o ţară, un preşedinte român, pentru România", a declarat Dragnea.

"Bun venit pe acest stadion, la această sărbătoare. Vă spun bun venit în inima mea!", a spus Dragnea,în debutul discursului său, primul din cadrul evenimentului de lansare, precizând că îi salută şi pe cei rămaşi acasă, care nu au mai avut loc pe Arena Naţională.

"Avem nevoie de un stadion mai mare", a completat coordonatorul campaniei lui Victor Ponta, precizând că este onorat să conducă cea "mai frumoasă" campanie, "campania pentru România".

"Mă uit în jur şi îmi amintesc că am mai văzut o dată această imagine, împreună, am mai văzut exact această imagine, în 2012, când am lansat candidaţii pentru parlamentare, şi tot aici, tot pe această Arenă, şi astăzi suntem la fel de mulţi. Asta înseamnă că suntem o familie mare care ştie să se adune, când istoria cere să fie schimbată. Suntem mulţi pentru că suntem buni, dar suntem buni pentru că suntem uniţi. Suntem aici pentru România, să îi arătăm grija şi dragostea noastră şi să îi spunem că cel mai mare partid din românia, cel mai puternic partid din România, este îndrăgostit de ţara lui", a mai spus Liviu Dragnea.

El a continuat: "De aici, să îi spunem ţării noastre cât de mult o iubim şi să îi oferim un preşedinte demn de ea. Sper din tot sufletul că în noaptea de 16 noiembrie, să putem spune cele trei cuvinte: Victor Ponta, preşedinte!".

Dragnea s-a referit şi la organizarea evenimentului pe Arena Naţională. "Suntem aici Arena României, unde românii au jucat mereu acasă. Aici începem campania, şi de data aceasta vom juca la noi acasă şi nu vom mai juca în deplasare, cum s-a întâmplat la referndum, şi preşedintele va fi ales de români, şi nu la masa verde", a afirmat Dragnea, adăugând că "acum vine revanşa celor şapte milioane de români".

"În spate, avem multe victorii politice, dar în faţă avem o victorie naţională, pe umeri noştri stă povara frumoasă a unei românii eliberată. Simt cât de puternici suntem şi că vom sta uniţi în mijlocul preşedintelui nostru", a mai declarat Dragnea.

Preşedintele executiv al PSD a încheiat: "Unul singur este. Ţineţi minte trei cuvinte, Victor Ponta, preşedinte!".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici