Dragnea: Există clanuri mafiote protejate pentru că dau bani oamenilor politici din PDL

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că în mai multe judeţe, nu doar în Dâmboviţa, ar exista clanuri mafiote protejate politic pentru că ar da bani oamenilor politici din PDL.

154 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Există clanuri mafiote protejate pentru că dau bani oamenilor politici din PDL

Dragnea: Există clanuri mafiote protejate pentru că dau bani oamenilor politici din PDL (Imagine: Stefan Birlodeanu/Mediafax Foto)

Dragnea a spus că acuzaţiile pe care unii lideri ai PSD Dâmboviţa le-au formulat la adresa unor politicieni locali din PDL reprezintă doar afirmarea în public "a ceea ce în târg, acolo, în Târgovişte, se ştie de cea mai mare parte a populaţiei".

Secretarul general al PSD a susţinut că nu doar în Dâmboviţa, ci şi în alte judeţe, ar exista clanuri mafiote protejate de actuala putere.

"În Dâmboviţa, dar şi în multe alte judeţe, există o protecţie serioasă a unor clanuri mafiote. Vreau să fac o precizare, nu trebuie să acuzăm Poliţia, pentru că nu numai în Dâmboviţa, ci şi în alte judeţe sunt enorm de multe cazuri în care poliţiştii au vrut să îşi facă datoria, au început cercetările, dar au fost stopaţi politic. Există clanuri mafiote protejate politic cu un singur scop: dau bani la oamenii politici din PDL", a declarat Dragnea.

Acuzaţii reciproce ale liderilor PDL şi PSD privind legăturile cu grupările infracţionale din Dâmboviţa au fost lansate după incidentul în urma căruia un poliţist a ajuns în comă la spital fiind lovit de un presupus membru al grupării "Ghenosu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici