Dragnea: George Maior a dat ordin să mi se facă dosar pentru Referendum

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a susţinut, duminică seara, că George Maior, în calitate de director al SRI, a „dat ordin” să i se „facă” dosar pentru Referendum, el arătând că este „sigur” de acest fapt.

1582 afișări
Imaginea articolului Dragnea: George Maior a dat ordin să mi se facă dosar pentru Referendum

Dragnea: George Maior a dat ordin să mi se facă dosar pentru Referendum

Întrebat, la Antena 3, dacă a avut o relaţie bună cu Maior, când acesta era directorul SRI, Dragnea a răspuns: „Da, am avut o relaţie bună. Am auzit că era prieten doar cu cineva, dar eu am avut o relaţie bună cu instituţia. Eu primeam rapoarte ca beneficiar, rapoarte care ţineau de competenţele mele ca vicepremier, şi le fructifica, trimiteam şi răspunsuri”.

Chestionat de moderator dacă crede că „pe faţă” Maior avea o relaţie bună şi „prin spate” dădea ordin să i se facă dosar pentru referendum, Dragnea a răspuns: „Da. Nu cred, sunt sigur”.

Întrebat de moderator dacă ştie acest fapt, liderul PSD a răspuns afirmativ: „Da. Asta-i viaţa”.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumului.

Dragnea a fost acuzat, în dosarul Referendumului, de folosirea influenţei sau a autorităţii de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid, în scopul obţinerii pentru sine sau altul de foloase necuvenite.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici