Dragnea: Grindeanu nu mai este manevrat. Dacă vrea ”să se uşureze” va fi ”foarte bine”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri seara, la Antena 3, că Sorin Grindeanu ”a fost manevrat, dar nu mai e”, iar dacă vrea”să se uşureze” va fi ”foarte bine”, precizând totodată că fostul premier a solicitat şefia ANCOM.

1113 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Grindeanu nu mai este manevrat. Dacă vrea ”să se uşureze” va fi ”foarte bine”

Dragnea: Grindeanu nu mai este manevrat. Dacă vrea ”să se uşureze” va fi ”foarte bine”

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost întrebat de ce şi-a schimbat opinia despre Sorin Grindeanu, despre care, în luna iunie, spunea că este ”manevrat de anumite forţe”. ”Nu (mai este manevrat - n.r.). Acum a ieşit. Poate vreodată va dori să spună. Mie nu mi-a spus, nici nu-l forţez. Dacă va considera că trebuie să spună vreodată, să se uşureze, să se elibereze, foarte bine”, a adăugat Liviu Dragnea.

Chestionat despre motivele pentru care i-a oferit funcţia de preşedinte al ANCOM lui Grindeanu, Dragnea a spus: ”Pentru că eu nu sunt un om care urăşte sau care poate să ţină supărare. Eu am oameni cu care m-am certat de-a lungul vieţii şi peste o săptămână dădeam mâna senin, uitând că ne-am certat. Am avut foarte multe faze din astea în viaţă”.

El a precizat că un alt motiv a fost că Sorin Grindeanu ”este acelaşi om ca în 2015”, când a fost susţinut să fie în Guvern. ”A avut acea perioadă, dar asta nu înseamnă că Sorin Grindeanu nu poate să fie un om care să nu poată să fie folosit, că are experienţă acumulată. Aici nu e vorba de iertare, că eu nu sunt Dumnezeu, să iert”, a completat preşedintele PSD.

El a mai spus că premierul Mihai Tudose I-a spus că ar fi bine să discute cu Grindeanu ”pentru a fi recuperat”. ”Oricum aveam de gând să o fac, dar am zis să se mai liniştească. Am avut mai mult întâlniri cu Sorin Grindeanu şi i-am spus că, după părerea mea, e bine (...) să găsim ceva unde să poată să presteze, fiind un om cu o pregătire bună. L-am întrebat de ce ar fi interesat şi mi-a spus – ANCOM”, a mai spus Dragnea.

Comisia economică a Senatului şi Comisia pentru tehnologia informaţiei a Camerei Deputaţilor au avizat favorabil, marţi, candidatura lui Sorin Grindeanu pentru postul de preşedinte al ANCOM, cu 15 voturi pentru şi şapte împotrivă, urmând ca plenul reunit să se pronunţe asupra numirii sale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici