Dragnea: În ultimele luni, PSD vorbea pe foarte multe voci, dar cânta fals, acum partidul revine

Liviu Dragnea a declarat, joi, că, în ultimele luni, de PSD nu prea s-a ocupat nimeni, membri ai partidului "ieşeau la televizoare în devălmăşie", iar PSD vorbea pe foarte multe voci, dar cânta fals, în timp ce Victor Ponta era ocupat de guvernare, arătând că "acum partidul revine".

242 afișări
Imaginea articolului Dragnea: În ultimele luni, PSD vorbea pe foarte multe voci, dar cânta fals, acum partidul revine

Liviu Dragnea (Imagine: Dragos Savu/Mediafax Foto)

"Victor Ponta a fost preocupat de o bună guvernare şi este foarte bine, Guvernul nostru a adoptat măsuri bune, cu efecte foarte bune. În schimb, la partid prea nu s-a mai ocupat nimeni. Pe de o parte, aşa-zişii comunicatori ai partidului, membri de partid ieşeau la televizoare în devălmăşie, fără ca Gabi Firea să fie ascultată şi să fie întrebată dacă nu cumva ar trebui să fie un program serios ca oamenii de specialitate să mergă la anumite emisiuni, ca fiecare să-şi ia informaţii de care trebuie să ţină cont. Asta ne-a dus la situaţia în care PSD vorbea pe foarte multe voci, dar cânta fals. Activitatea era concentrată pe Guvern şi partidul a rămas puţin în umbră. Acum partidul revine, devine un partid serios pentru guvern, dar îşi recapătă dreptul la propria viaţă politică şi va comunica cu alegătorii", a afirmat preşedintele interimar al PSD.

Liviu Dragnea a mai arătat că foarte multă lume din judeţe a spus în ultima lună că în partid nu este bine şi nu putea să nu se implice şi să stea "toată viaţa cu piatra pe suflet".

"I-am spus lui Victor Ponta că nu sunt nici laş, nici fricos şi, în situaţia în care era partidul şi foarte multă lume din judeţe tot spuneau în ultima lună că în partid nu este bine, decizia a fost foarte clară, nu puteam să nu mă implic în acest moment şi să stau toată viaţa cu piatra pe suflet că din teamă nu m-am implicat", a explicat Dragnea candidatura sa pentru conducerea partidului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici