Dragnea: Iohannis nu e vânător ca să întindă capcane, dar nici nu numea un şef la "legume-fructe"

Liviu Dragnea consideră că preşedintele Iohannis nu a întins o capcană Coaliţiei, pentru că nu este "vânător", dar crede că şeful statului trebuia să se consulte măcar cu vicepreşedintele CSAT, Victor Ponta, îninte să desemneze şeful SIE, pentru că nu numea un şef la "magazinul de legume-fructe".

223 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Iohannis nu e vânător ca să întindă capcane, dar nici nu numea un şef la "legume-fructe"

Dragnea: Iohannis nu e vânător ca să întindă capcane, dar nici nu numea un şef la "legume-fructe" (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Coordonatorul politic al PSD a fost întrebat, luni, dacă este de părere că preşedintele României a întins "o capcană" Coaliţiei atunci când l-a desemnat pe Mihai Răzvan Ungureanu la conducerea SIE, dar Liviu Dragnea a infirmat.

"Domnul Iohannis nu e vânător, să întindă capcane, a făcut o propunere pur şi simplu pe care noi nu o respectăm", a răspuns Dragnea.

El a adăugat că ar fi fost corect ca preşedintele României să se consulte măcar cu vicepreşedintele CSAT, respectiv premierul Victor Ponta, mai ales că era vorba de numirea unui director la o instituţie foarte importantă.

"Preşedintele trebuia să vorbească măcar cu vicepreşedintele CSAT-ului, aşa credem noi, pentru că nu e vorba de a numi pe cineva şef la un magazin de legume-fructe, este vorba de numirea şefului unui serviciu secret important şi cred că trebuiau să se consulte amândoi", a spus Liviu Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici