Dragnea, la Băile Herculane: Nu cred că MCV se va ridica vreodată sau, mă rog, în perioada asta contemporană

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, joi, la Băile Herculane, că nu crede că Mecanismul de Cooperare şi Verificare se va ridica ”vreodată”, Dragnea afirmând că nu înţelege îngrijorările Comisiei Europene faţă de legile justiţiei.

810 afișări
Imaginea articolului Dragnea, la Băile Herculane: Nu cred că MCV se va ridica vreodată sau, mă rog, în perioada asta contemporană

Dragnea, la adunarea PSD de la Băile Herculane: Nu cred că MCV se va ridica vreodată sau, mă rog, în perioada asta contemporană

”În permanenţă sunt îngrijorări, în permanenţă la noi mai apare câte ceva Eu nu cred că MCV se va ridica vreodată sau, mă rog, în perioada asta contemporană”, a spus Liviu Dragnea întrebat dacă estimează că MCV ar putea fi ridicat.

Dragnea şi-a exprimat nemulţumirea faţă de aprecierile din raportul MCV privind legile justiţiei. ”Care sunt marile îngrijorări? Erau două mari îngrijirări ca nu cumva să luăm jucăriile lui Klaus Iohannis, iar cu Inspecţia Judiciară, decizia noastră a fost foarte clară transmisă public: Inspecţia Judiciară va fi o instituţie autonomă. Nu cred că poate fi cineva supărat pentru asta şi avem deja draftul pentru o lege separată, iar punctul de vedere al partidului este ca numirile să rămână în continuare la preşedinte ca să păstrăm acest sistem foarte bun şi cinstit”, a spus liderul PSD.

La observaţia că erau şi îngrijorări exprimate în legătură cu OUG 13, Dragnea a răspuns: ”Şi peste zece ani vor apărea îngrijorări despre Ordonanţa 13”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici