Dragnea: Lansarea lui Ponta din 2012 nu s-a făcut din banii PSD, vom plăti datoria

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că lansarea candidaturii la prezidenţiale din 2012 a lui Victor Ponta nu a fost plătită de către PSD, confirmând informaţiile pe această temă apărute în presă şi adăugând că partidul va strânge banii necesari pentru a se achita de această datorie.

581 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Lansarea lui Ponta din 2012 nu s-a făcut din banii PSD, vom plăti datoria

Dragnea: Lansarea lui Ponta din 2012 nu s-a făcut din banii PSD, vom plăti datoria

Întrebat dacă evenimentul de pe Arena Naţională din septembrie 2014, prin care Victor Ponta şi-a lansat candidatura la prezidenţiale, a fost plătit de către PSD, Dragnea a spus că nu. "N-a fost plătit de PSD şi urmează să vorbim cu colegii să strângem fonduri ca să plătim o datorie de la lansarea candidatului la prezidenţiale", a afirmat liderul PSD.

Subiectul a apărut în urma unui raport potrivit cărora au existat nereguli la Primăria Capitalei în anul 2014, inclusiv în privinţa evenimentului PSD. Astfel, Primăria şi-a asumat, în 2014, aproximativ 60% din costurile evenimentului de lansare a lui Victor Ponta, prin firma UTI GRUP, care se ocupa de mentenanţa Arenei Naţionale. Potrivit Curţii de Conturi, Primăria ar fi alocat, nejustificat, aproape 250.000 de lei pentru acest eveniment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici