Dragnea, legat de remanierea lui Toader: Doamna premier speră să se rezolve într-o zi, două/ Liderul PSD nu are o soluţie dacă Nicolicea va fi respins de Iohannis

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri că Viorica Dăncilă speră ca problema remanierii lui Tudorel Toader să se rezolve în cel mult două zile, în sensul ca preşedintelee să nu se opună noii propuneri, dar dacă nu se întâmplă altfel se va lua o decizie în coaliţie.

565 afișări
Imaginea articolului Dragnea, legat de remanierea lui Toader: Doamna premier speră să se rezolve într-o zi, două/ Liderul PSD nu are o soluţie dacă Nicolicea va fi respins de Iohannis

Dragnea, legat de remanierea lui Toader: Doamna premier speră să se rezolve într-o zi, două

"Doamna premier a spus că ar vrea şi speră să se rezolve într-o zi- două, să îi trimită preşedintelui propunerile şi să depună jurământul", a declarat Liviu Dragnea.

În cazul în care preşedintele va refuza propunerea PSD, Dragnea a spus: "Ne vom întâlni din nou în coaliţie şi vom lua o decizie. Vom lua o decizie atunci"

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că îl va suna pe şeful statului şi speră ca acesta să înţeleagă că decizia de demitere a lui Tudorel Toader este una politică şi să accepte noua propunere, în persoana lui Eugen Nicolicea.

Pe de altă parte, liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, după şedinţa CEx, că ”aşa cum se profilează lucrurile”, crede că va fi o restructurare a Guvernului, nu o remaniere, astfel încât să nu fie necesar acordul preşedintelui Klaus Iohannis, ci doar aprobarea Parlamentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici