Dragnea: Mă interesează foarte mult să semnăm cu ALDE un protocol de colaborare

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, că există negocieri între PSD şi ALDE în vederea semnării unui protocol pentru alegerile locale, însă s-a arătat sceptic că ar putea exista o colaborare şi la scrutinul parlamentar.

1059 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Mă interesează foarte mult să semnăm cu ALDE un protocol de colaborare

Dragnea: Mă interesează foarte mult să semnăm cu ALDE un protocol de colaborare (Imagine: Andreea Alexandru/ Arhiva Mediafax Foto)

"Atâta timp cât nu am avut o discuţie finală în ceea ce priveşte posibilitatea semnării unui protocol, nu vreau să mă pronunţ. Mă interesează foarte mult să semnăm cu ALDE un protocol de colaborare pentru alegerile locale. Pentru parlamentare, nu cred, nu ştiu", a declarat Liviu Dragnea.

El a precizat că în urma semnării acestor protocoale, majoritatea parlamentară PSD-UNPR-ALDE va fi valabilă până la finalul acestei legislaturi.

"Am avut o discuţie cu colegii de la ALDE, săptămâna trecută, în acest sens, noi am şi adoptat în Comitetul Executiv o hotărâre. Urmează ca în aceste zile să ne vedem şi tocmai în contextul funcţionării acestei majorităţi parlamentare, care funcţionează de mai mulţi ani PSD-UNPR şi ALDE, cred că, în perioada imediat următoare, sunt şanse să semnăm un protocol de colaborare cu ALDE", a adăugat liderul PSD.

Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu au avut, miercuri, o întâlnire la sediul PSD. Cei doi au avut o discuţie care a durat aproximativ o oră şi, conform surselor din PSD, există negocieri avansate pentru semnarea acordului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici