Dragnea: Mitingul USL de pe Arena Naţională a costat în jur de 139.000 de euro fără TVA

Mitingul de lansare a candidaţilor USL pentru alegerile parlamentare, care a avut loc miercuri după-amiază, pe Arena Naţională din Capitală, în prezenţa a peste 70.000 de participanţi, a costat în total în jur de 139.000 de euro fără TVA, a declarat secretarul general al PSD, Liviu Dragnea.

655 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Mitingul USL de pe Arena Naţională a costat în jur de 139.000 de euro fără TVA

Dragnea: Mitingul USL de pe Arena Naţională a costat în jur de 139.000 de euro fără TVA (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Dragnea a precizat, într-o emisiune a postului Antena 3, că în suma de 139 de mii de euro sunt incluse: închirierea stadionului - în jur de 40.000 euro, serviciile de pază, serviciile de curăţenie, branding şi tipărire de materiale electorale, alte cheltuieli.

Liviu Dragnea a subliniat că transportul susţinătorilor USL din ţară la mitingul din Capitală a fost suportat de fiecare organizaţie judeţeană în parte, el menţionând că acestea au achitat costurile deplasărilor din cotizaţiile membrilor de partid.

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a declarat, joi, pentru MEDIAFAX că ar trebui constituită o comisie parlamentară de achetă privind provenienţa banilor cheltuiţi la lansarea candidaţilor USL, ea afirmând că în urmă cu cinci luni "PSD era falit".

"Acum cinci luni, PSD era falit şi umbla din poartă în poartă să-şi plătească datoriile, acum organizează un miting de 1,4 milioane de euro. Eu cred că ar trebui constituită o comisie parlamentară de anchetă privind modul în care au fost cheltuiţi banii şi provenienţa lor la lansarea candidaţilor USL", a spus Turcan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici