Dragnea neagă că Sevil Shhaideh ar reveni în Guvern, ca secretar general

Fostul vicepremier şi ministru al Dezvoltării, Sevil Shhaideh, nu va reveni în Guvernul Dăncilă, pe postul de secretar general al Guvernului, a precizat, duminică, liderul PSD Liviu Dragnea.

268 afișări
Imaginea articolului Dragnea neagă că Sevil Shhaideh ar reveni în Guvern, ca secretar general

Dragnea neagă că Sevil Shhaideh ar reveni în Guvern, ca secretar general

Întrebat dacă Shhaideh se întoarce în Guvern ca secretar general, aşa cum s-a vehiculat, Dragnea a precizat: "Răspunsul e nu".

Chestionat dacă fostul premier Mihai Tudose va primi o funcţie la Camera Deputaţilor, liderul PSD a răspuns: "Nu ştiu, asta vom hotărî în grupul parlamentar de la Cameră, miercuri. Din câte ştiu eu, nu s-a discutat despre asta".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici