Dragnea: Nu am veşti despre starea de sănătate a premierului, nimeni nu ştie când se întoarce

Coordonatorul politic al PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, înaintea şedinţei BP al PSD, că nu are "veşti" despre starea de sănătate a premierului Victor Ponta şi a precizat că "nimeni" în partid nu ştie când se va întoarce şeful guvernului în ţară.

1049 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Nu am veşti despre starea de sănătate a premierului, nimeni nu ştie când se întoarce

Liviu Dragnea (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

"Nu am veşti despre starea de sănătate a premierului, când se întoarce ne găseşte aici", a spus Dragnea.

Dragnea a precizat că nu s-a discutat în partid despre o demisie a lui Ponta. "Toată lumea aşteaptă să se întoarcă, când se întoarce vedem ce hotărăşte", a spus oficialul social-democrat.

Întrebata dacă se va organiza un miting de susţinere a lui Victor Ponta, Dragnea a negat: "Nu se organizează niciun miting de susţinere pentru Victor Ponta că nu are nevoie".

"Premierul doreşte să vină pe 11 iulie la Nădlac, dar depinde de ce spun medicii săptămâna viitoare. Deocamdată, este anunţată participarea vicepremierului Gabriel Oprea", declarau, la începutul lunii iulie, pentru MEDIAFAX surse oficiale.

Premierul Victor Ponta a fost internat în 14 iunie la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, unde o zi mai târziu a fost operat la genunchiul stâng

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici