Dragnea: Nu e bine ca preşedintele şi premierul să fie din PSD. În PSD nu sunt nemulţumiri

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că în PSD nu sunt nemulţumiri legate de faptul că posibilii premieri nominalizaţi de Victor Ponta nu sunt din formaţiune, precizând că nici nu este bine ca viitorul preşedinte şi viitorul premier să fie amândoi din PSD.

359 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Nu e bine ca preşedintele şi premierul să fie din PSD. În PSD nu sunt nemulţumiri

Dragnea: Nu e bine ca preşedintele şi premierul să fie din PSD. În PSD nu sunt nemulţumiri (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

El a făcut declaraţia la intrarea în sediul PSD, înaintea unor întâlniri cu lideri din teritoriu ai formaţiunii.

Întrebat dacă au fost nemulţumiri în PSD legat de faptul că premierii nominalizaţi de Victor Ponta nu sunt din formaţiune, Dragnea a negat, precizând că au avut loc discuţii şi că se doreşte ca formula viitorului Guvern să unească şi mai mult.

Dragnea a spus că nici nu este bine ca în perioada următoare preşedintele şi premierul să fie de la PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici