Dragnea: Nu-l văd pe Valentin Preda ca pe un James Bond. Nu i-am cerut nimic, nu a ajuns la mine

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, miercuri, răspunzând unei întrebări despre fostul secretar de stat în Ministerul Transporturilor Valentin Preda, ridicat de DNA în februarie, că acesta nu a ajuns niciodată la el şi că nu îl vede pe ca pe un James Bond.

546 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Nu-l văd pe Valentin Preda ca pe un James Bond. Nu i-am cerut nimic, nu a ajuns la mine

Liviu Dragnea (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Solicitat să comenteze "informaţii apărute pe surse" potrivit cărora Preda a fost chemat la audieri de DNA într-un scandal legat de "scurgeri de informaţii" şi ar urma ca şi vicepremierul să fie chemat la audieri de către DNA, în acelaşi dosar, Dragnea a precizat că nu ştie despre ce informaţii este vorba.

"Nu ştiu despre ce informaţii, din moment ce Vali Preda nu a ajuns la mine, discutăm de ce ar fi vrut să-mi dea. Nu cred că e valabilă informaţia, pentru că eu nu i-am cerut niciodată aşa ceva şi doi, nu-l văd pe Valentin Preda un James Bond", a spus Dragnea.

Secretarul de stat Valentin Preda a fost ridicat, în februarie, de procurorii DNA, din faţa Ministerului Dezvoltării.

Potrivit unor surse judiciare, secretarul de stat Răducu Valentin Preda ar fi fost ridicat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie într-un caz în care se fac cercetări privind posibile fapte de corupţie legate de anumite contracte.

Premierul Victor Ponta l-a demis pe Valentin Preda din postul de secretar de stat în Ministerul Transporturilor, după ce acesta a fost ridicat de procurorii DNA.

Răducu Valentin Preda a fost secretar de stat la Ministerul Transporturilor din mai 2012, anterior el fiind, din ianuarie 2010, consilier al primarului Constanţei, Radu Mazăre.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici