Dragnea: Nu se pune problema să demisionez din Guvern pentru a mă ocupa de campania prezidenţială

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a precizat, duminică, la Orăştie, răspunzând unei întrebări, că nu se pune problema să demisioneze din Guvern pentru a se ocupa de campania prezidenţială la partid.

145 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Nu se pune problema să demisionez din Guvern pentru a mă ocupa de campania prezidenţială

Liviu Dragnea (Imagine: Victor CIupuliga/Mediafax Foto)

"Eu nu comentez asemenea ştiri proaste şi neadevărate. Înţeleg de unde sunt izvorâte. Ar fi fost bine ca eforturile astea să fie îndreptate către cauze mai bune", a spus Dragnea.

El a arătat că demisia din Guvern ar fi o prostie.

"Nu, asta e o prostie. Să demisionăm toţi din Guvern ca să-l sprijinim pe Victor, eventual să intrăm şi în opoziţie... Nu se pune problema de aşa ceva", a spus Dragnea.

Întrebat de unde vin aceste "eforturi" de care vorbeşte, Dragnea a arătat că acestea vin "de la presă".

Dragnea a infirmat şi informaţiile pe surse privind posibila candidatură a sa la şefia PSD, după prezidenţiale.

"Eu cu fiecare coleg azi am discutat aproape toate probeleme şi sigur că fiecare a transmis ce a avut de transmis. În ceea ce priveşte candidatura la şefia PSD, eu le-am spus tuturor şi spun şi acum: să ajungem să avem această problemă", a spus Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici