Dragnea: Nu ştim dacă Marian Munteanu va rămâne candidatul PNL. Parcă ar fi povestea Petrică şi lupul

Preşedintele PSD Liviu Dragnea declarat miercuri, referitor la candidatura lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei, că nu este sigur că Munteanu va rămâne în cursa electorală, fiind al treilea candidat susţinut de PNL pentru Primăria Generală.

752 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Nu ştim dacă Marian Munteanu va rămâne candidatul PNL. Parcă ar fi povestea Petrică şi lupul

Dragnea: Nu ştim dacă Marian Munteanu va rămâne candidatul PNL. Parcă ar fi povestea Petrică şi lupul (Imagine: Dragos Savu/Mediafax Foto)

"Aş vrea să nu comentez deocamdată pentru că am vorbit şi cu colegii mei. Am vrea să comentăm după ce se încheie perioada de depunere a candidaturilor pentru că nu suntem siguri că rămâne domnul Marian Munteanu la PNL. Este a treia variantă şi deja este ca în povestea cu Petrică şi lupul. Aşteptăm şi, la final, vom avea un punct de vedere. (...) A fost domnul Buşoi, domnul Orban, acum au venit cu a treia variantă. Nu am de unde să ştiu, fiind deja a treia variantă suntem rezervaţi şi poate ne interesează să mai şi rămână", a declarat preşedintele PSD Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a spus că PSD nu o va înlocui pe Gabriela Firea în cursa pentru Primăria Bucureşti, afirmând că zvonul a fost lansat de liberali.

"Am înţeles şi încercarea lor disperată şi ieftină de a arunca pe piaţă, imediat după ce au început ei discuţiile pentru schimbarea candidaturii că o schimbăm şi noi pe Gabriela Firea. Noi mergem în continuare cu Gabriela Vrânceanu Firea", a comentat Dragnea.

Liderul PSD a mai afirmat că a sfătuit-o pe Gabriela Firea să discute cu bucureştenii şi să se preocupe mai puţin de contracandidaţi. "Am înţeles că marele lor proiect pe Bucureşti suntem noi. Le urăm succes. Noi avem mereu o abordare pozitivă", a conchis Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici