Dragnea nu susţine Roexit: PSD e un partid profund proeuropean

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că nu susţine o eventuală ieşire a României din UE şi că PSD e un partid profund proeuropean, dar acest lucru nu înseamnă că România nu are drepturi, inclusiv cel de a legifera în acord cu tratatele europene.

686 afișări
Imaginea articolului Dragnea nu susţine Roexit: PSD e un partid profund proeuropean

Dragnea nu susţine Roexit: PSD e un partid profund proeuropean

”PSD e un partid profund proeuropean şi nu va accepta niciodată ca România să se abată de la drumul european, dar asta nu înseamnă că nu avem dorinţa de a exprima dreptul pe care şi-l exprimă fiecare ţară membră din UE, dreptul de a putea legifera în acord cu regulamentele europene şi cu tratatele europene, dreptul de a avea acces la fonduri europene, la libera circulaţie a persoanelor şi nu numai. Deci faptul că suntem proeuropeni nu înseamnă că nu avem dreptul să ne cerem aceste drepturi, pe care şi alte ţări şi le apără şi chiar au câştig de cauză”, a declarat Liviu Dragnea, întrebat ce opinie are despre o eventuală ieşire a României din Uniunea Europeană.

El a mai spus că PSD este partidul care a condus guvernul care a încheiat negocierile de aderare la UE.

”Nu alt partid, ci Partidul Social Democrat”, a punctat preşedintele PSD

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici