Dragnea: PDL şi UNPR se vor uni, sunt ca tatăl şi fiul

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Şcoala Politică a TSD de la Geoagiu Băi, că PDL şi UNPR vor fuziona, întrucât sunt ca "tatăl şi fiul", însă UNPR va avea soarta unui "polder".

49 afișări
Imaginea articolului Dragnea: PDL şi UNPR se vor uni, sunt ca tatăl şi fiul

Dragnea: PDL şi UNPR se vor uni, sunt ca tatăl şi fiul (Imagine: Zoltan Kiraly/Mediafax Foto)

"Vom lupta cu un partid. Se vor uni pentru că sunt ca tatăl şi fiul sau ce sunt ei (PDL şi UNPR, n.r.), Vom lupta cu un sistem oligarhic, mafiot", a spus Dragnea la Şcoala Politică a TSD.

El a arătat, ulterior, la conferinţa de presă, întrebat despre eventuala fuziune dintre PDL şi UNPR, că UNPR va avea soarta unui "polder" (sol format de depunerile rămase după retragerea apelor mării -n.r.).

"Nu vă dau definiţia unui polder, o căutaţi în dicţionar", a spus Dragnea.

La insistenţele jurnaliştilor pe tema polderului, secretarul general al PSD a afirmat că UNPR va avea "rolul Insulei Mari a Brăilei în relaţia cu Delta Dunării".

Iniţiată odată cu plecarea lui Gabriel Oprea din PSD şi recunoscută oficial de Tribunalul Bucureşti pe 20 aprilie, UNPR se lansează public, sâmbătă, 1 Mai, în Piaţa Revoluţiei, melodia aleasă ca imn oficial fiind "Noi suntem români".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici