Dragnea: Pe lista candidaţilor la PE nu se află şi alţi miniştri în afară de Grapini şi Nica

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marţi, răspunzând unei întrebări, că până în acest moment pe lista candidaţilor la Parlamentul European nu figurează şi alţi miniştri în afară de Maria Grapini şi Dan Nica.

167 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Pe lista candidaţilor la PE nu se află şi alţi miniştri în afară de Grapini şi Nica

Liviu Dragnea (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Întrebat dacă pe lista pentru PE se află şi alţi miniştri în afară de Grapini şi Nica, Dragnea a răspuns: "Din câte ştiu eu, până acum, nu".

Dragnea a spus că lista finală a candidaţilor va fi aprobată joi în CExN al PSD. "Este o primă discuţie făcută în BPN. Joi va fi prezentată CExN şi va fi aprobată", a spus Dragnea.

El a menţionat că organizaţiile PSD "stau bine" din punct de vedere al organizării pentru europarlamentare.

"Ca pregătire stăm bine, cel puţin la ora asta. Organizaţiile sunt în regulă. Nu sunt probleme serioase în judeţe. Structurile de campanie vor fi activate. Am discutat cu fiecare organizaţie în parte care e micul sprijin de care avea nevoie din punct de vedere organizaţional", a spus Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici