Dragnea: Pe mine nu m-a lămurit Cioloş, dar îmi moare speranţa foarte greu

Liderul PSD, deputatul Liviu Dragnea, a venit marţi la şedinţa din Senat, în care premierul Dacian Cioloş a fost chemat să dea explicaţii pentru acţiunile ANAF, asistând la şedinţă din loja jurnaliştilor.

555 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Pe mine nu m-a lămurit Cioloş, dar îmi moare speranţa foarte greu

Dragnea: Vorbesc doar oficial cu premierul Dacian Cioloş (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, că premierul Dacian Cioloş nu l-a convins cu discursul său privind intervenţia ANAF în cazul grupului Intact, însă PSD este "tolerant şi răbdător" cu actualul Guvern.

"Am vrut să văd şi ce spune premierul Dacian Cioloş şi pe mine nu m-a lămurit. Cred că nu a înţeles că subiectul principal nu este, nimeni nu a pus în discuţie decizia instanţei, nimeni nu a pus în discuţie recuperarea prejudiciului, dar n-a putut să explice de ce funcţionarii ANAF s-au purtat în asemenea hal. Le mai lipseau bâtele. Au legitimat pe toată lumea, i-au fotografiat şi pe cei care erau la emisiuni. Am fost curios să văd dacă, totuşi, realizează modului în care acţionează unii funcţionari ANAF, în ţară, în general. Acum sunt în speţă cinci televiziuni, dar sunt foarte mulţi mici oameni de afaceri care se lovesc de această brutalitate", a declarat Liviu Dragnea, prezent la şedinţa Senatului, în loja presei.

Liderul PSD a spus că Dacian Cioloş nu are nicio restricţie şi poate lua oricând măsuri împotriva ANAF.

"Mie îmi moare speranţa foarte târziu şi foarte greu. În continuare sper, dar nu are niciun fel de restricţie. ANAF-ul este, practic, în subordinea directă, şeful ANAF este numit prin decizia primului ministru. Şi, repet, din păcate, nu este numai situaţia acestei televiziuni", a mai spus Dragnea.

Liderul PSD a fost întrebat de jurnalişti ce va face în privinţa premierului, având în vedere că nu a fost lămurit. "Să avem răbdare. Suntem toleranţi şi răbdători", a conchis Dragnea.

Dragnea: Vorbesc doar oficial cu premierul Dacian Cioloş

”Da, vreau să stau cu voi, ziariştii, ca să nu deranjez senatorii”, a declarat Liviu Dragnea, pe holul Senatului.

Liderul PSD a spus că a venit să discute cu preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. El a fost întrebat de jurnalişti dacă va avea o discuţie şi cu premierul Dacian Cioloş, însă a precizat că discută ”doar în mod oficial cu premierul”.

Liviu Dragnea a urcat în loja repartizată jurnaliştilor din Senat şi chiar s-a întreţinut cu reprezentanţii mass-media, în timpul discursurilor susţinute în plenul Senatului. În momentul în care a luat cuvântul liderul Senatorilor PSD, Mihai Fifor, Dragnea i-a întrebat pe jurnalişti dacă "mereu se aude atât de rău de la balcon".

Senatul a decis, marţi, să îl cheme pe primul ministru Dacian Cioloş pentru a da explicaţii cu privire la acţiunea ANAF în cazul Antena 3, pe care preşedintele Senatului a calificat-o drept "un plan bine pus la punct de suspendare a democraţiei şi de anihiliare a presei".

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici