Dragnea: PSD, un partid bine aşezat, cu o cotă de încredere de 40 la sută, pe primul loc în sondaje

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, la Sibiu, că PSD este un partid "bine aşezat şi bine structurat", conducând în sondajele de opinie cu peste 40 de procente în ceea ce priveşte încrederea populaţiei şi de aceea "nu are voie să se blazeze".

172 afișări
Imaginea articolului Dragnea: PSD, un partid bine aşezat, cu o cotă de încredere de 40 la sută, pe primul loc în sondaje

Dragnea: PSD, un partid bine aşezat, cu o cotă de încredere de 40 la sută, pe primul loc în sondaje (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

"PSD este un partid serios, bine aşezat şi bine structurat şi, aşa cum arată cercetările sociologice, la o cotă de încredere de peste 40 la sută ca efect al unor guvernări bune ale Guvernelor Ponta", a declarat Liviu Dragnea, miercuri, într-o conferinţă de presă la Sibiu.

Întrebat dacă această cotă de încredere situează PSD pe primul loc în sondaje, Liviu Dragnea a confirmat.

"Da, asta au spus sondajele. Poate să fie o fotografie de moment. Ca şi evoluţie, PSD a evoluat binişor ca şi cotă de încredere şi eu pun foarte mult asta pe seama efectelor bune ale guvernării care, totuşi, ţin România în al treilea an de creştere economică, poate pe primul loc din Uniunea Europeană ca şi creştere economică şi după trei ani de zile vorbim de creştere economică durabilă, sustenabilă, aşezată", a declarat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a adaugat ca aceste efecte "încep să se vadă chiar în buzunarul cetăţenilor"

"Scăderea TVA la 9 la sută la alimente a făcut să crească consumul şi cu efecte bune şi pentru producători. Eu cred că toate măsurile astea au dat încredere românilor şi PSD, care este partidul principal ce conduce coaliţia de guvernare şi care are primul ministru, este beneficiarul acestei încrederi", a adaugat liderul PSD.

Acesta a completat că "reducerea TVA nu a fost generată de dorinţa de a căpăta mai multă încredere, a fost generată de abordarea economică a guvernului, dar poate avea aceste consecinţe, să mai crească cota de încredere".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici