Dragnea transmite un mesaj din închisoare. Ce vrea să spună fostul lider PSD

  • Liviu Dragnea transmite un mesaj din închisoare
  • Dragnea spune să nu îţi pierzi speranţa? Vor veni şi vremuri mai bune
  • Fostul lider PSD a fost încarcerat pe 27 mai 2019, imediat după alegerile europarlamentare
8138 afișări
Imaginea articolului Dragnea transmite un mesaj din închisoare. Ce vrea să spună fostul lider PSD

Dragnea transmite un mesaj din închisoare. Ce vrea să spună fostul lider PSD

Liviu Dragnea transmite un mesaj din închisoare. Fostul lider PSD îţi spune să nu îţi pierzi speranţa, că vor veni şi vremuri mai bune. Mesajul a fost trimis prin fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu.
 
Codrin Ştefănescu: Azi am vorbit cu Liviu Dragnea. Mā sunā cam odatā pe saptamanā. Era îngrijorat de tot ceea ce se intamplā. Vede şi el gafele, stupizeniile şi māsurile haotice luate de cei aflaţi la putere. M-a rugat sā transmit un mesaj membrilor, simpatizanţilor şi celor care ne-au votat şi susţinut. De fapt, un mesaj adresat tuturor: -Nu vā pierdeţi speranţa! Dumnezeu iubeşte poporul nostru şi nu ne va pārāsi niciodatā la greu! Vor veni şi vremuri senine, fārā urā şi fārā dihonie! Cristos a înviat!- ”, a scris Codrin Ştefănescu, pe Facebook.
 
Liviu Dragnea a fost încarcerat pe 27 mai 2019, imediat după alegerile europarlamentare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici