Dragnea: Trebuie să avem candidat comun PSD-ALDE. Am convenit cu Tăriceanu să nu pronunţăm nume

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, duminică seară, că PSD şi ALDE trebuie să aibă candidat comun la alegerile prezidenţiale, urmând a se stabili exact, în urma unor analize documentate, cine are cele mai mari şanse.

317 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Trebuie să avem candidat comun PSD-ALDE. Am convenit cu Tăriceanu să nu pronunţăm nume

Dragnea: Trebuie să avem candidat comun PSD-ALDE. Am convenit cu Tăriceanu să nu pronunţăm nume

"Eu am spus în CEx şi o spun şi public, opinia mea e că trebuie să avem un candidat comun. Eu am experienţa din miezul USL, am fost printre cei patru care au făcut USL. Când USL s-a rupt, atunci a câştigat altcineva. Urmează când vom face anunţurile să stabilim cine are cele mai mari şanse", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Preşedintele PSD a mai anunţat că a convenit cu preşedintele ALDE să nu vehiculeze niciun nume.

"Am vorbit cu domnul Tăriceanu şi are mare dreptate. Nu trebuie să pronunţăm un nume acum, dintr-un motiv simplu, că acum se fac analize", a completat Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici