Dragnea, ULTIMATUM pentru Tudorel Toader: Ministrul să înţeleagă că nu mai poate continua aşa/ A tot anunţat că va da ordonanţe. Şi nu le-a dat şi cred că nu are intenţia să le dea

Preşedintele PSD Liviu Dragnea l-a avertizat pe Tudorel Toader că nu mai poate continua aşa, anunţând de luni bune ordonanţe, dar fără să facă nimic. Liderul PSD a spus că decizia legată de ministrul Justiţiei stă la mâna premierului.

10720 afișări
Imaginea articolului Dragnea, ULTIMATUM pentru Tudorel Toader: Ministrul să înţeleagă că nu mai poate continua aşa/ A tot anunţat că va da ordonanţe. Şi nu le-a dat şi cred că nu are intenţia să le dea

Dragnea: Premierul decide legat de Toader. Ministrul să înţeleagă că aşa nu mai poate continua

Preşedintele PSD Liviu Dragnea l-a avertizat pe Tudorel Toader că nu mai poate continua aşa, anunţând de luni bune ordonanţe, dar fără să facă nimic. Liderul PSD a spus că decizia legată de ministrul Justiţiei stă la mâna premierului.

"Pentru ce era acest teatru? Domnul Toader să înţeleagă că nu mai poate continua aşa. Să înceteze cu atitudinea. Intenţia era să intre în dezbatere din ianuarie şi să discutăm 3 luni şi a tot anunţat că va da ordonanţe. Şi nu le-a dat şi cred că nu are intenţia să le dea. Să termine cu asta. Parlamentul începuse finalizarea după decizia CCR, a fost greşeala PSD că a crezut că vor da unii aceste coduri prin ordonanţe", a declarat Liviu Dragnea, la Călăraşi.

Liderul PSD spune că decizia este la premier. "Să meargă la Bruxelles cu 7-8 articole, într-o mare umilinţă. În ceea ce priveşte codurile, parlamaentul să îşi urmeze cursusl. Aceste legi trebuie să fe finalizate. Guvernul trebuie să se ocupe de programul de guvernare.Nu putem să lăsăm să se discute despre teme parazit luni de zile".

Întrebat dacă vrea ca Toader să plece, Dragnea a răspuns: "Nu mă interesează (...) Nimeni nu poate să stea prizonierul acestor teme parazite (...) . Aici doamna premier trebuie să ia o decizie. Vrea să îl menţină, vrea să nu îl menţină, e apanajul ei".

Acesta a mai spus că sunt zeci de acte normative întârzitate de ministrul Justiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici