Dragnea: Vom anunţa candidatul la prezidenţiale foarte curând

Preşedintele executiv al PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, la Iaşi, că PSD va anunţa "foarte curând" candidatul la prezidenţiale, explicând că nu este vorba despre "o funcţie oarecare, ci despre una importantă, cea de preşedinte", transmite corespondentul MEDIAFAX.

383 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Vom anunţa candidatul la prezidenţiale foarte curând

Liviu Dragnea (Imagine: Ovidiu Micsik/ Mediafax Foto)

Liviu Dragnea a declarat presei că PSD va avea o discuţie serioasă în partid în perioada următoare şi că se va stabili foarte curând candidatul social-democraţilor la prezidenţiale.

"Vom anunţa candidatul foarte curând. Nu pot spune luna, ziua şi ora, dar va fi o discuţie serioasă în partid, pentru că şi la noi încep să se autopropună candidaţi pe liste mai scurte sau mai lungi. Partidul trebuie să aibă o opţiune clară cât de curând. Nu vorbim de o funcţie oarecare, ci de una importantă, cea de preşedinte, care contează pentru următorii cinci sau zece ani", a spus Dragnea.

El a adăugat că niciodată n-au câştigat partidele cursa prezidenţială, ci candidaţii sunt cei care înclină balanţa.

"Cel mai important va fi numele, dar şi calitatea candidatului care va înclina balanţa. Niciodată la preşedinţie n-au câştigat partidele. Fiecare partid are o anumită pondere, dar diferenţa care aduce victoria o are personalitatea şi caracterul candidatului", a spus Dragnea.

Întrebat dacă "foarte curând" înseamnă luna iunie, Dragnea a răspuns: "Curând înseamnă nu foarte târziu".

"Sunt proceduri statutare în PSD care vor fi declanşate într-o perioadă rezonabilă şi partidul va hotărî pe cine susţine", a mai spus Liviu Dragnea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici