Dragnea: Vom folosi şi la aceste alegeri europarlamentare sistemul de comunicare prin SMS

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, sâmbătă, la Poiana Braşov, că şi la aceste alegeri europarlamentare se va folosi sistemul de comunicare prin SMS, adăugând că acestea sunt "mult mai importante decât cele din 2009, întrucât vor stabili desemnarea candidaţilor pentru prezidenţiale".

189 afișări
Imaginea articolului Dragnea: Vom folosi şi la aceste alegeri europarlamentare sistemul de comunicare prin SMS

Dragnea: Vom folosi şi la aceste alegeri europarlamentare sitemul de comunicare prin SMS

"Vom folosi şi la aceste alegeri europarlamentare sitemul de comunicare prin SMS, el a fost folosit şi la alegerile locale şi la referendum şi la alegerile generale. Sigur, la referendum au apărut probleme, dar la celelate celelalte alegeri unde nu ne băteam direct cu «prietenul» nostru, nu au fost probleme. Aşa cum toate partidele au dreptul şi obligaţia să facă numărătoare paralelă şi să transmită rezultatele din fiecare secţie de vot către sediul central al partidului, acest drept îl avem şi noi. Că transmisia se face prin SMS, prin telefon, prin mail, prin porumbei călători contează mai puţin", a spus ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, LiLiviu Dragneala o întâlniri cu presedinţii de organizaţii judeţene PSD şi coordonatorii de campanie.

Vicepremierul a mai spus că aceste alegeri "sunt mult mai importante decât cele din 2009 pentru că, practic, ele vor stabili şi desemnarea candidaţilor pentru prezidenţiale".

"Dacă este să discutăm foarte cinstit, foarte corect şi foarte riguros, practic niciun partid important nu are stabilit candiatul final pentru prezidenţiale. Nici măcar Crin Antonescu care este declarat. A avut mai multe intervenţii în care a spus că dacă nu ia 20 la sută la europarlamentare nu mai candidează sau îşi dă demisia sau ceva de genul acesta. Deci, dincolo de importanţa alegerilor europarlamentare pentru viitorul acestei ţări, este important ca în Parlamentul European să meargă social-democraţi cât mai mulţi pentru că prietenii lui Băsescu din Parlamentul European au arătat anii trecuţi că nu iubesc foarte mult această ţară. Pentru români este important ca social-democraţii să fie majoritari în PE pentru că asta înseamnă bunăstare, o grijă pentru categoriile defavorizate, creştere economică nu prin tăieri sau o viaţă austeră", a mai spus Dragnea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici