Dragnea vrea discuţie între liderii politici, sub patronajul lui Iohannis, pentru o „înţelegere”

Liderul PSD Liviu Dragnea a sugerat, joi, că este foarte important să se genereze o discuţie "serioasă" între liderii politici, care poate fi sub patronajul preşedintelui Klaus Iohannis, pentru a se realiza o „înţelegere” privind calea de urmat în multe domenii.

2795 afișări
Imaginea articolului Dragnea vrea discuţie între liderii politici, sub patronajul lui Iohannis, pentru o „înţelegere”

Dragnea vrea discuţie între liderii politici, sub patronajul lui Iohannis, pentru o „înţelegere” (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

„Cred că foarte important este să se genereze o discuţie serioasă între liderii politici - poate fi sub patronajul preşedintelui - pentru a se realiza o înţelegere privind calea de urmat în multe domenii, lucru care trebuia să fie făcut de mult. Nu e prea târziu. E târziu, dar nu este prea târziu”, a spus Dragnea, la România Tv.

El a arătat că speră ca Iohannis să „cumpănească” bine în ceea ce priveşte organizarea referendumului anunţat pe tema corupţiei.

„Sper să cumpănească bine şi atitudinea de azi (joi, la depunerea jurământului de către noii miniştri PSD, n.r.) mă face să sper că va cumpăni şi cântări cu multă înţelepciune înainte de a lua o decizie”, a spus Dragnea, care a arătat că şeful statului poate renunţa la referendum din punct de vedere legal.

Dragnea a mai spus că atitudinea lui Iohannis la depunerea jurământului de către noii miniştri PSD a fost una civilizată şi normală.

Întrebat dacă atitudinea lui Iohannis a fost prietenoasă, Dragnea a răspuns: „Am constatat şi eu, şi domnul preşedinte Tăriceanu şi primul-ministru. E o atitudine civilizată, cred eu normală. Riscăm să ni se pară anormală o atitudine normală".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici