Dragnea vs Cioloş pe subiectul Teleorman: "O abordare mizerabilă. O să spun mai multe despre el după alegeri"

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi la că premierul Dacian Cioloş are o abordare ''mizerabilă'' în ceea ce priveşte judeţul Teleorman şi ''stimulează ura'' unor români împotriva altora, ameninţând cu alte dezvăluiri despre şeful Executivului după alegeri.

3604 afișări
Imaginea articolului Dragnea vs Cioloş pe subiectul Teleorman: "O abordare mizerabilă. O să spun mai multe despre el după alegeri"

Dragnea vs Cioloş pe subiectul Teleorman: "O abordare mizerabilă. O să spun mai multe despre el după alegeri"

"Iniţial, n-am vrut să răspund la o astfel de abordare mizerabilă din partea unui prim-ministru în funcţie. Ca să fii prim-ministru în funcţie şi să jigneşti locuitorii dintr-un judeţ, o parte din ţara pe care tu vrei s-o conduci, eu nu cred că s-a mai întâmplat undeva în lume şi nu s-a mai întâmplat niciodată în România. Aşa cum se dă tehnocrat domnul Dacian Cioloş, cu un CV foarte frumos, te-ai fi aşteptat de la acest om să fie unul al cifrelor, să spună adevărul, să dea date reale. Asta nu-i atitudine de om care vrea să conducă această ţară şi care minte cu neruşinare", a spus Dragnea, la Adevărul live. 

El a susţinut că datele statistice arată că judeţul pe care l-a condus, Teleorman, nu este pe ultimul loc nici la numărul asistaţilor sociali sau al persoanelor cu dizabilităţi, nici la cifra de afaceri sau venitul pe cap de locuitor.

Social-democratul l-a acuzat pe Cioloş şi PNL că vorbind despre disparităţile economice ''stimulează ura'', având în vedere că alte 5-6 judeţe stau mai rău la diferiţi indicatori decât Teleormanul.

''Ce să le facem acestor români, să-i omorâm? Ei spun că persoanele cu dizabilităţi nu trebuie să mai existe în această ţară. (...) Românii nu mai vor să fie dezbinaţi'', a afirmat Dragnea, declarându-şi dragostea pentru Teleorman.

El a anunţat că va face mai multe dezvăluiri despre actualul şef al Executivului după alegeri.

''Sunt profund dezamăgit de modul în care se comportă Dacian Cioloş acum. O să spun mai multe lucruri după alegeri despre Dacian Cioloş, pentru că eu nu vreau să folosesc nişte lucruri, nişte informaţii ştiute în campanie electorală. Pe mine n-o să mă auziţi spunând nimic rău de judeţul Sălaj. (....) Dacian Cioloş n-a trăit la ţară, a trăit în Zalău. Vacanţele la ţară nu se pun'', a conchis liderul PSD.

Premierul Dacian Cioloş a declarat luni la Adevărul live că în judeţul Teleorman este cel mai mare număr de asistaţi social, în contextul în care afirma că cele mai mari pungi de sărăcie din România sunt în judeţele conduse de PSD.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici