Dragoş Tudorache, lider USR PLUS: „Eu cred că vor răspunde pentru PNDL 3. Dacă am fi ştiut cu toţii de la bun început de problemele din SUA, cred că domnul Cîţu n-ar fi fost premier”

  • „Vor răspunde pentru legalitatea paşilor şi măsurilor pe care le-au luat în PNDL 3”.
  • „Eu sper ca măcar aceste precauţii minime şi le-au luat ca să nu fi făcut un lucru ilegal”.
  • „Dacă fugi de răspundere în viaţa personală, cum se pare că a fugit domnul Cîţu din SUA, lăsând în urmă şi datorii şi un istoric personal despre care noi, toţi ceilalţi, ar fi trebuit să ştim atunci când domnul Cîţu şi-a pus numele şi reputaţia în faţă pentru un post de premier, asta denotă o anumită tară de caracter care, iată, că fac îl incompatibil, inadecvat pentru acest lucru”.
1603 afișări
Imaginea articolului Dragoş Tudorache, lider USR PLUS: „Eu cred că vor răspunde pentru PNDL 3. Dacă am fi ştiut cu toţii de la bun început de problemele din SUA, cred că domnul Cîţu n-ar fi fost premier”

Dragoş Tudorache, lider USR PLUS: „Eu cred că vor răspunde pentru PNDL 3. Dacă am fi ştiut cu toţii de la bun început de problemele din SUA, cred că domnul Cîţu n-ar fi fost premier”

D.Tudorache: Din păcate văd că la Justiţie a insistat şi folosindu-l pe domnul Bode a adoptat totuşi PNDL-ul. Este treaba domniilor lor şi cred eu că vor răspunde pentru asta...
S. Matei: În ce sens vor răspunde?

D.Tudorache: Vor răspunde pentru legalitatea paşilor şi măsurilor pe care le-au luat.
S. Matei: Credeţi că e posibil ca o instituţie a statului să se autosesizeze în privinţa legalităţii avizului dat pe PNDL?

D.Tudorache: Eu nu spun cine trebuie să se sesizeze şi cine nu. Eu spun că la felul în care domnul Cîţu a acţionat în această săptămână, fără niciun fel de control şi fără niciun fel de respect pentru reguli foarte clare, ne putem aştepta la orice, în disperarea de a adopta acest proiect peste voinţa multora. Aşa cum luni era dispus să-l forţeze pe domnul Ion să dea un aviz pe care nu putea în mod legal să-l dea...Nu ştiu ce s-a întâmplat în această săptămână, pentru că la ministerul Justiţiei colegii noştri care erau acolo au fost blocaţi, nu au mai avut vizibilitate pe ceea ce s-a întâmplat. Deci, repet, eu sper ca măcar aceste precauţii minime şi le-au luat ca să nu fi făcut un lucru ilegal”, a declarat liderul USR PLUS, Dragoş Tudorache, în emisiunea OFF/On The Record, pe Aleph News, referindu-se la legalitatea adoptării PNDL 3.

După publicarea în exclusivitate de către postul Aleph News şi Agenţia Mediafax a probelor din dosarele din instanţa SUA ale lui Florin Cîţu, Dragoş Tudorache a fost întrebat în emisiunea OFF/ On The Record dacă crede că un om care nu poate spune adevărul despre propriul trecut, certificat de acte, poate spune adevărul despre orice altceva sau altcineva. Iată ce a răspuns liderul USR PLUS:

Din păcate istoria ultimei săptămâni şi ceea ce noi am văzut şi în aceste 9 luni, de când îl cunoaştem, ne demonstrează că.. nu. Un om are o atitudine faţă de responsabilităţile pe care le are şi în viaţa privată, şi în viaţa publică. Nu prea poţi să le disociezi pe cele 2. Dacă fugi de răspundere în viaţa personală, cum se pare că a fugit domnul Cîţu din SUA, lăsând în urmă şi datorii şi un istoric personal despre care noi, toţi ceilalţi, ar fi trebuit să ştim atunci când domnul Cîţu şi-a pus numele şi reputaţia în faţă pentru un post de premier, denotă o anumită tară de caracter care iată că îl fac incompatibil, inadecvat pentru acest lucru. Dacă am fi ştiut cu toţii de la bun început, cred că domnul Cîţu n-ar fi fost premier”.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici