Dragu, despre Roman: „Efectiv se ţinea de microfon”. Vicepreşedintele PNL cere demisia preşedintei Senatului

  • Preşedinta Senatului, Anca Dragu, spune că nu se aştepta ca vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Roman, să preia conducerea şedinţei plenului reunit.
  • „Chiar nu m-am aşteptat la o asemenea preluare a puterii. Efectiv se ţinea de microfon”, spune Anca Dragu.
  • Pe de altă parte, Florin Roman spune că va depune plângere penală pentru huliganism şi distrugere de documente oficiale împotriva parlamentarilor USR şi AUR şi cere demisia Ancăi Dragu.
2791 afișări
Imaginea articolului Dragu, despre Roman: „Efectiv se ţinea de microfon”. Vicepreşedintele PNL cere demisia preşedintei Senatului

Dragu, despre Roman: „Efectiv se ţinea de microfon”. Vicepreşedintele PNL cere demisia preşedintei Senatului

„Preşedintele trebuie să conducă şedinţa. Eu eram preşedintele. Dl Roman este vicepreşedinte. Chiar nu m-am aşteptat la o asemenea preluare a puterii. Este ceva de neimaginat să se întâmple în Parlament. Efectiv se ţinea de microfon”, spune Anca Dragu.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Roman, căruia Ludovic Orban i-a delegat atribuţiile pentru şedinţa de joi, a deschis şedinţa plenului reunit, fără să se consulte cu Anca Dragu.

El a invocat articolul din regulamentul şedinţelor comue, care prevede că şedinţele sunt conduse prin rotaţie.

Florin Roman cere demisia preşedintei Senatului

„Voi depune plângere penală pentru huliganism şi distrugere de documente oficiale, împotriva celor din coaliţia toxică USR-AUR, care în timpul şedintei plenului reunit m-au blocat prin forţă, huliganism, injurii şi agresiune fizică să îmi exercit mandatul constituţional”, anuţă Florin Roman.

El precizează că, potrivit regulamentului, şedinţele plenului reunit sunt conduse alternativ, de preşedinţii Camerei Deputatilor sau al Senatului.

„Azi de la ora 16,00, conform deciziei publicate in Monitorul Oficial, mi-au fost încredinţare atribuţiile preşedintelui Camerei Deputatilor! Ultimele două şedinţe de plen reunit au fost conduse de preşedinta (încă) a Senatului, Anca Dragu. Era evident rândul CD, motiv pentru care mi-a şi fost înmânat desfăşurătorul de şedinţă! Solicit demisia preşedintei Senatului! Şi pentru că a comis un nou abuz constituţional! Noua alianţă toxică USR -AUR a demonstrat azi imaginea unei Românii care ar putea fi condusă de politicieni iresponsabili”, conchide Roman.

CITEŞTE ŞI: VIDEO Scandal în Parlament. USR PLUS cere stabilirea calendarului moţiunii de cenzură. Florin Roman a părăsit sala plenului


 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici