Dreapta Liberală cere demiterea secretarului general al MAE, Laura Chiorean

Dreapta Liberală, formaţiune condusă de Viorel Cataramă, cere demiterea de urgenţă a secretarului general al MAE, Laura Chiorean, pentru declaraţiile făcute la adresa Diasporei, în timpul audierilor din comisia pentru anchetarea posibilelor fraudelor la alegerile din 26 mai.

324 afișări
Imaginea articolului Dreapta Liberală cere demiterea secretarului general al MAE, Laura Chiorean

Dreapta Liberală cere demiterea secretarului general al MAE, Laura Chiorean

"Dreapta Liberala cere demiterea în regim de urgenţă a secretarului general al MAE, Laura Chiorean, pentru declaraţiile făcute la adresa Diasporei! Dispreţul arătat de un înalt demnitar al statului român faţă de compatrioţii noştri, în condiţiile organizarii catastrofale a alegerilor în străinătate, arată în fapt intenţia guvernului de a-i cataloga pe toţi românii care-şi revendică drepturile ca huligani, golani sau infractori", a declarat Viorel Cataramă, preşedintele Dreapta Liberală.

Secretarul general al Ministerului Afacerilor Externe, Laura Elena Chiorean, a declarat, marţi,că misiunile diplomatice au raportat multe incidente la alegerile de pe 26 mai, ea precizând că "în multe cazuri s-a intrat cu forţa în secţiile de votare, inclusiv pentru a se sustrage buletine de vot".

Oficialul MAE a mai susţinut că în secţiile organizate la institutele culturale din Viena, Graz sau Linz, românii care erau la coadă au forţat uşile la ora închiderii, "au existat numeroase ameninţări şi injurii şi a fost necesară prezenţa poliţiei pentru menţinerea ordinii".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici