Dumitru Buzatu: Parlamentarii PSD care au votat pentru Guvernul Orban trebuie excluşi imediat

Parlamentarii PSD care au votat pentru învestirea Guvernului Orban trebuie excluşi imediat din partid, spune preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

2347 afișări
Imaginea articolului Dumitru Buzatu: Parlamentarii PSD care au votat pentru Guvernul Orban trebuie excluşi imediat

Dumitru Buzatu: Parlamentarii PSD care au votat pentru Guvernul Orban trebuie excluşi imediat

„Cred că cei care au votat pentru noul partid trebuie excluşi imediat din PSD, pentru că e o chestiune de caracter să respecţi hotărârile luate şi în condiţiile acestea înseamnă că singuri au spus că nu mai vor”, a declarat, pentru MEDIAFAX, preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

În opinia acestuia, cei care ajung de acum încolo pe listele PSD ar trebui să treacă prin „nişte mecanisme complexe de evaluare”.

Vasile Buzatu este de părere că Guvernul Orban va eşua într-un timp foarte scurt: „Nu au ce pune pe picioare, că de câte ori au guvernat, au pus-o pe butuci. Că doar ştim ce guvernări au fost, ale PNŢCD-ului, ale PDL-ului şi aşa mai departe. Eu cred că s-a întâmplat un lucru foarte grav, care va schimba o guvernare cu rezultate pozitive obţinute într-o perioadă destul de lungă, de trei ani, într-un eşec într-un timp foarte scurt".

Executivul Orban a fost învestit, luni în plenul reunit al Parlamentulului, cu 240 de voturi „pentru”, din cele 233 de voturi necesare învestirii. Deputaţii şi senatorii au votat pentru validarea listei celor 16 miniştri, precum şi programul de guvernare al PNL.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici