După afirmaţia gravă că nu a fost consultată la construcţia bugetului, Dăncilă explică de ce nu şi-a dat demisia

Viorica Dăncilă a declarat, luni, că nu şi-a dat demisia din funcţie la momentul construcţiei bugetului pentru că este "un om responsabil" şi că nu îşi poate dezamăgi colegii din PSD. Premierul a precizat că nu vrea să repete "ceea ce au făcut alţii, să lase partidul într-o situaţie neplăcută".

1650 afișări
Imaginea articolului După afirmaţia gravă că nu a fost consultată la construcţia bugetului, Dăncilă explică de ce nu şi-a dat demisia

Dăncilă, după afirmaţia gravă că nu a fost consultată la construcţia bugetului. De ce nu şi-a dat demisia

"(Nu mi-am dat demisia - n.r.) pentru că sunt un om responsabil, pentru că pentru mine înseamnă foarte mult votul cetăţenilor din România. A fost un vot masiv pentru PSD în 2016. Eu, ca prim-ministru, nu am voie să-mi dezamăgesc nici colegii de partid şi nu am voie să dezamăgesc nici cetăţenii care au crezut în noi. Pentru că am încredere că putem mişca lucrurile. Eu cred în PSD şi nu vreau să repet ceea ce au făcut alţii, să lase partidul într-o situaţie neplăcută prin demisia premierului. Pentru că eu cred că România are nevoie de stabilitate. Într-o perioadă în care vedem ce se întâmplă în jurul nostru, noi trebuie să fim un pilon de stabilitate, că deţinem preşedinţia rotativă, o preşedinţie foarte bună şi că trebuie să ducem la bun sfârşit ceea ce am început. Trebuie ca cei care nu ne-au cunoscut sau cei care nu au crezut în noi să-şi schimbe impresia şi să arătăm că România şi românii sunt altfel", a declarat Viorica Dăncilă, la finalul şedinţei BPN al PSD.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, luni, înaintea şedinţei BPN PSD, că premierul Viorica Dăncilă le-a spus vineri în şedinţa Comitetului Executiv, că nu a fost lăsată să se implice în realizarea legii bugetului de stat, precizând că "altcineva a făcut bugetul, politic".

Edilul a dat vina pe Guvernul Viorica Dăncilă, condus de facto de Liviu Dragnea, spune Gabriela Firea, pentru riscul de faliment iminent în care se află acum Primăria Capitalei şi cele de sector.

Taguri:
dăncilă,
demisie,
buget

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici