După ce a rămas fără arme, deputatul Cătălin Rădulescu este la un pas de EXCLUDEREA din PSD. Anunţul făcut de Liviu Dragnea

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, vineri, la Reşiţa, că este dispus să propună „sancţiunea maximă” pentru Cătălin Rădulescu şi că „e foarte puţin probabil să mai rămână coleg”, după ce deputatul a afirmat că are o mitralieră AKM pe care este pregătit s-o folosească.

811 afișări
Imaginea articolului După ce a rămas fără arme, deputatul Cătălin Rădulescu este la un pas de EXCLUDEREA din PSD. Anunţul făcut de Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, despre Cătălin Rădulescu: Este foarte puţin probabil să mai rămână colegul nostru (Imagine: Alexandra Pandrea/ Mediafax Foto)

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, vineri, la Reşiţa, dacă va fi luată vreo măsură în cazul lui Cătălin Rădulescu, iar acesta a răspuns că afirmaţiile sunt „de o gravitate foarte mare”.

„Nu putem să ne prefacem că declaraţiile lui au fost nişte glume sau că nu sunt importante. Am vorbit cu colegii mei, într-un termen rezonabil o să avem o întâlnire, când o să facem un comitet executiv doar pentru acest caz. Dar, din punctul meu de vedere, este foarte puţin probabil să mai rămână colegul nostru, cel puţin pentru o perioadă. Afirmaţiile sunt de o gravitate foarte mare, dincolo de glumă, dincolo de alte excese pe care le-a mai avut, să spui ca posesor legal de arme de foc că eşti dispus să le foloseşti, în primul rând nu ştiu dacă mai poate rămâne deţinător, nu e treaba mea, dar nu putem trece cu vederea şi eu sunt dispus să propun colegilor mei sancţiunea maximă”, a afirmat Liviu Dragnea, vineri, la Reşiţa, în cadrul unei conferinţe de presă la care au fost prezenţi şi premierul Sorin Grindeanu şi vicepremierul Seviil Shhaideh.

Poliţiştii din Argeş au verificat armele deţinute de parlamentarul PSD, Cătălin Rădulescu, l-au audiat şi au decis, vineri, să îi suspende dreptul de a le deţine, după ce acesta a declarat că are o mitralieră AKM cu care a luptat la Revoluţie, pe care este pregătit să o folosească.

Deputatul Cătălin Rădulescu a afirmat, recent, într-un interviu că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi se declară pregătit să o folosească din nou.

Totodată, el a criticat protestatarii din Piaţa Victoriei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici