După ce l-a desemnat pe Nicolae Ciucă, Iohannis pleacă din ţară. Unde va merge preşedintele

Preşedintele Klaus Iohannis participă joi şi vineri la reuniunea Consiliului European, care va avea loc la Bruxelles, în Belgia.

16756 afișări
Imaginea articolului După ce l-a desemnat pe Nicolae Ciucă, Iohannis pleacă din ţară. Unde va merge preşedintele

După ce l-a desemnat pe Nicolae CIucă, Iohannis pleacă din ţară. Unde va merge preşedintele

Administraţia Prezidenţială a anunţă că preşedintele Klaus Iohannis, va participa, joi, 21 octombrie, şi vineri, 22 octombrie, la reuniunea Consiliului European, care va avea loc la Bruxelles, Belgia.

Principalele teme aflate pe agenda reuniunii Consiliului European vizează coordonarea la nivel european în contextul pandemiei de COVID-19, agenda digitală a Uniunii Europene (UE), creşterea recentă a preţurilor la energie, fenomenul migraţiei, politica comercială europeană şi relaţiile externe ale Uniunii, cu accent pe pregătirea Summitului UE - Asia (ASEM), a Summitului Parteneriatului Estic, precum şi a reuniunilor COP 26 privind schimbările climatice şi COP 15 cu privire la biodiversitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici