După trei zile de dezbateri, Legea salarizării a primit Raport de adoptare din partea Comisiei de Muncă din Senat

Comisia de Muncă din Senat a adoptat, joi, cu 6 voturi „pentru”, un vot „împotrivă” şi 4 abţineri, Raport favorabil la proiectul Legii salarizării, .

2933 afișări
Imaginea articolului După trei zile de dezbateri, Legea salarizării a primit Raport de adoptare din partea Comisiei de Muncă din Senat

După trei zile de dezbateri, Legea salarizării a primit Raport de adoptare din partea Comisiei de Muncă din Senat

„Mulţumesc pentru eforturi, inclusiv opoziţiei pentru că au avut câteva amendamente foarte bune de natură să corecteze legea astfel încât să iasă o lege cât mai corectă, cât mai bună din Parlament”, a precizat, joi seara, ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu.

Proiectul de lege va intra, luni, în plenul Senatului, pentru dezbatere şi vot finaL.

Camera Deputaţilor este for decizional.

Legea ar urma să intrare în vigoare la 1 iulie, potrivit declaraţiilor politice făcute de majoritatea parlamentară şi de liderii PSD.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici