Duvăz: Penele de curent anunţate de PSD chiar s-au produs

Purtătorul de cuvânt al PSD, Bogdan Niculescu Duvăz, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că penele de curent în timpul alegerilor pe care le anticipa în urmă cu câteva zile chiar s-au produs la câteva secţii de votare.

37 afișări
Imaginea articolului Duvăz: Penele de curent anunţate de PSD chiar s-au produs

Duvăz: Penele de curent anunţate de PSD chiar s-au produs (Imagine: Mediafax Foto)

Duvăz a spus că în cinci secţii de votare, din judeţele Dâmboviţa, Alba, Braşov şi din Bucureşti s-a întrerupt alimentarea cu energie electrică pentru perioade de aproximativ jumătate de oră.

El a amintit că a avertizat asupra producerii acestor incidente acum câteva zile şi a subliniat această coincidenţă.

Întrebat dacă ştie cine a provocat aceste pene de curent, Duvăz a spus că nu s-au iniţiat anchete în acest sens.

Duvăz a făcut, pe de altă parte, apel la lucrătorii Ministerului de Interne să menţină controalele de trafic pentru a preveni turismul electoral.

Purtătorul de cuvânt a reluat presupuse "informaţii" despre intenţia ca la sfârşitul zilei "cei învinşi" să reclame, "prin manifestaţii de stradă", rezultatul anunţat de exit-poll-uri pentru a influenţa validarea rezultatelor.

Duvăz nu a precizat de unde deţine astfel de informaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici