Ecaterina Andronescu va prelua preşedinţia PSD Bucureşti

Vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu urmează să fie numită, la Comitetul Executiv de miercuri, preşedinte interimar al PSD Bucureşti, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

1099 afișări
Imaginea articolului Ecaterina Andronescu va prelua preşedinţia PSD Bucureşti

Ecaterina Andronescu va prelua preşedinţia PSD Bucureşti (Imaine: Dragos Bota/Mediafax Foto)

Propunerea ca Ecaterina Andronescu să preia, interimar, preşedinţia PSD Bucureşti va fi făcută de Victor Ponta, sub argumentul pregătirii alegerilor locale care vor avea loc la începutul lui iunie.

PSD Bucureşti este condus, din iulie anul trecut, de un birou coordonator format din Victor Ponta, Adrian Năstase, Ion Iliescu, Rodica Nassar, Ecaterina Andronescu.

Conducerile unor filiale de sector au fost şi ele înlocuite, coordonarea lor fiind preluată de vicepreşedinţi ai partidului. De asemenea, Eugen Bejinariu a preluat, interimar, atribuţiile de secretar executiv al PSD Bucureşti.

În PSD Bucureşti nu s-au organizat alegeri interne după înlocuirea lui Marian Vanghelie de la conducerea organizaţiei, surse din partid susţinând că principalii lideri ai PSD nici nu intenţionează acest lucru până la alegerile locale din iunie.

PSD nu a desemnat, oficial, candidaţii la primăriile sectoarelor Capitalei şi nici nu a finalizat sondajele pe baza cărora, conform Acordului USL, se vor stabili candidaţii între PSD, PNL şi PC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici