Editorial Cristian Tudor Popescu: Deshumatu şi Reîncarnatu

"Dacă e frig, puneţi o haină mai groasă ". Când spunea asta românilor, N. Ceauşescu, actualmente Deshumatu, era puternic? Era, e de părere Reîncarnatu, care este şi el un conducător puternic, când zice: "Hai, să nu mai facem o dramă din faptul că pleacă medicii. Dreptul nostru este de a pleca unde ne e mai bine ".

27 afișări
Imaginea articolului Editorial Cristian Tudor Popescu: Deshumatu şi Reîncarnatu

Editorial Cristian Tudor Popescu: Deshumatu şi Reîncarnatu (Imagine: Simona Dumitriu/Mediafax Foto)

Corect - când are o problemă de sănătate ceva mai gravă decât un băţ în ureche, dl. preşedinte Băsescu se duce la Viena, are dreptul. La fel şi familia d-sale. Dar şi românul de rând, când e bolnav, are dreptul să se ducă în pământ, unde pentru mulţi nu poate fi mult mai rău decât pe aici. Pleacă medicii din România, se înmulţesc morţii, ceea ce înseamnă disponibilizări şi tăieri de pensii pe cale naturală.O judecată economică sănătoasă a d-lui preşedinte.

Am doar o nedumerire: de ce ar trebui să mai existe Facultăţi de Medicină în învăţământul românesc de stat? Dacă tot nu putem să-i plătim pe medici, cum ne anunţă dl. preşedinte, de ce să-i mai facem? Nu trebuie să facem totul. Ce, România produce calculatoare? Nu produce şi uite că trăieşte. Dar, gândindu-mă mai bine, mă luminez: facem medici pentru iesport. Aşa cum în anii '80 alimentele se exportau masiv, lăsând populaţia să se descurce cum o şti.

Citeşte continuarea editorialului pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici