Editorial Cristian Tudor Popescu: Românela, femeia cu mustaţă

Primesc reproşuri că nu scriu despre comasarea alegerilor, pe care guvernul Boc o s-o vâre pe gâtul naţiei, prin asumarea răspunderii. Că scriu, în schimb, despre porno, pe persoană fizică şi Mirela.

791 afișări
Imaginea articolului Editorial Cristian Tudor Popescu: Românela, femeia cu mustaţă

Cristian Tudor Popescu (Imagine: Simona Dumitru/Mediafax Foto)

Nu scriu deoarece n-are rost. Punerea la grămadă a alegerilor locale cu cele generale e o idee. Nu contează dacă e bună sau proastă, sinceră sau mincinoasă, e o idee. Şi electoratul român, în prag de an 2012, nu mi se pare nici interesat, nici în stare să voteze idei. El votează tigăi. Sau găleţi. Nici măcar umplute cu ceva.

Dar cum subsemnatul încă mai sunt interesat de idei, să zicem că aş trece peste asta şi aş scrie totuşi despre modalităţile de a-şi bate joc, de a prosti în faţă fiinţele presupus raţionale de pe teritoriul acestei ţări, pe care le foloseşte regimul în susţinerea comasării electorale. Căci nici măcar o amoebă proteus nu s-ar lăsa convinsă cu argumente de felul "se economiseşte un euro pe cap de locuitor", "se ocupă şcolile numai o dată" sau "anul economic greu 2012 trebuie mai puţin blocat electoral", în care cuvântătorii guvernamentali încearcă să îmbrace acest tertip disperat vizând ciugulirea de voturi.

Citeşte continuarea editorialului pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici