Editorial CTP: Îmi plac guzganii împănaţi cu mascaţi

Scriam un text despre Putin şi Obama, dar mă opresc, îl termin mai târziu, pentru că simt nevoia să vă comunic un sentiment, stimaţi cititori. Nu un editorial, nu o analiză, nu o sinteză, nimic logic, nici deontologic, nici măcar raţional.

3493 afișări
Imaginea articolului Editorial CTP: Îmi plac guzganii împănaţi cu mascaţi

Cristian Tudor Popescu (Imagine: Octav Ganea / Mediafax Foto)

Un sentiment: îmi plac guzganii împănaţi cu mascaţi.

Când îi văd pe băieţii cu ciorapi negri pe faţă luându-i la braţetă în fiecare zi de la Dumnezeu pe guzganii ăştia care nu sunt rozalii, sunt cenuşii, sunt olivii, tutunii, umflaţi, indignaţi şi nevinovaţi, îmi creşte inima.

Citeşte continuarea materialului pe Gândul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici