Eduard Hellvig, întrebat despre o refacere a USL: Never say never

Secretarul general al PNL Eduard Hellvig a declarat, sâmbătă, la Alba Iulia, într-o conferinţă de presă, că este dificil să se discute acum despre o refacere a USL, însă "never say never".

162 afișări
Imaginea articolului Eduard Hellvig, întrebat despre o refacere a USL: Never say never

Eduard Hellvig, întrebat despre o refacere a USL: Never say never (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

Liberalul Eduard Hellvig a spus că, după 2014, PNL se va regăsi din nou într-o structură guvernamentală deoarece după alegerile prezidenţiale structurile politice din Parlament se vor reconfigura.

"E o logică care ţine de calculul matematic. Credinţa noastră este că Partidul Naţional Liberal va avea un preşedinte ales în 2014, în decembrie. După cum bine ştim, structurile politice în Parlament, după alegerile prezidenţiale, se vor reconfigura (…) Din păcate, realitatea politică românească ne arată că, în funcţie de cel care câştigă alegerile, configuraţia politică în Parlament se reface şi eu cred că se va realiza o reparaţie istorică, ca să spun aşa, prin revenirea Partidului Naţional Liberal în Guvern după alegerile prezidenţiale. Dorinţa noastră este de a avea şi primul ministru din partea PNL, dar asta nu pot să vă spun decât în momentul în care vom avea o moţiune de cenzură care să fie în Parlament şi să cadă Guvernul (…)", a spus Hellvig.

Întrebat dacă afirmaţiile sale exclud revenirea PNL la guvernare printr-o refacere a USL, Eduard Helvig a răspuns: "Never say never (niciodată să nu spui niciodată - n.r.)".

"Never say never! E dificil să discutăm astăzi despre o refacere a USL-ului, categoric. Sunt lucruri care din păcate s-au întâmplat, foarte multă lume nu înţelege că, de fapt, PNL a fost scos de la guvernare. Dar asta este istorie şi probabil cei care vor scrie istoria o vor scrie aşa cum trebuie", a conchis Hellvig.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici