Video Elena Udrea, LIVE la „Votez cu mine!”

Elena Udrea, probabil cel mai controversat politician din România, vrea din nou în Parlament. Fost ministru, fost preşedinte de partid, acum doar deputat, Elena Udrea vine luni, de la ora 15.00, la „Votez cu mine!”.

569 afișări

Care sunt planurile sale, de ce nu s-a retras din politică după problemele cu justiţia pe care le are, ce legătură are politica cu teologia, sunt doar câteva dintre întrebările la care Elena Udrea, invitata redactorului şef la Gândul, Clarice Dinu, va răspunde în emisiunea „Votez cu mine!”, luni, de la ora 15.00, live pe gandul.info şi pe Facebook. 

Adresaţi-i întrebări Elenei Udrea, folosind sistemul de comentarii. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici