Elena Udrea: Nu m-am înţeles cu Florian Coldea să mă scape de dosare

Fostul ministru al Turismului, care aşteaptă decizia de extrădare în penitenciarul bulgar, se dezice de fostul şef al SRI, Florian Coldea. Udrea spune că nu s-a înţeles cu Coldea să o scape de dosare şi nici nu erau parteneri de afaceri.

1205 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea: Nu m-am înţeles cu Florian Coldea să mă scape de dosare

Elena Udrea: Nu m-am înţeles cu Florian Coldea să mă scape de dosare

„Nu m-am înţeles cu Florian Coldea să mă scape de dosare! Nu sunt parteneră de afaceri cu Florian Coldea!”, spune Elena Udrea, pe pagina sa de facebook.

Aceasra afirmă că nu s-a întâlnit şi nici nu a vorbit cu Florian Coldea, „nici măcar întâmplător, din decembrie 2014!”.

„Este posibil ca eu şi Florian Coldea să avem prieteni comuni, după cum este sigur că avem adversari comuni. Dar asta nu ne-a făcut pe mine şi pe el, prieteni!”, mai spune Elena Udrea.

Fostul ministru al Turismului se arată deranjată de faptul că „de 2 luni se vehiculează sistematic şi după un plan bine organizat aceste intoxicări” şi acesta este motivul pentru care a făcut aceste clarificări în privinţa relaţiei cu Florian Coldea.

Curtea de Apel din Sofia a decis, vineri, extrădarea Elenei Udrea, după ce fostul ministru a fost prins în 7 aprilie, la graniţa dintre Bulgaria şi Grecia. Udrea a plecat din România în ziua când a fost condamnată în dosarul „Gala Bute”.

Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute. Decizia aparţine Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi este definitivă.

Elena Udrea va fi depusă la Penitenciarul de femei Ploieşti - Târgşorul Nou, susţine Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP). Condiţiile sunt mult mai bune decât în azile, orfelinate şi spitale, spune preşedintele FSANP.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici