Elena Udrea şi Traian Băsescu, invitaţi joi la audieri la Comisia SRI. Fostul ministru al Dezvoltării a confirmat prezenţa

Fostul ministrul al Dezvoltării Regionale, Elena Udrea, a fost invitată la audieri la Comisia SRI, aceasta confirmând prezenţa pentru joi, au menţionat, luni, pentru MEDIAFAX, surse parlamentare.

600 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea şi Traian Băsescu, invitaţi joi la audieri la Comisia SRI. Fostul ministru al Dezvoltării a confirmat prezenţa

Elena Udrea şi Traian Băsescu, invitaţi joi la audieri la Comisia SRI; Fostul ministru al Dezvoltării a confirmat prezenţa

De asemenea, tot joi a fost invitat pentru a fi audiat şi fostul preşedinte Traian Băsescu, însă acesta nu a confirmat prezenţa până la ora transmiterii acestei ştiri.

În cursul zilei de miercuri, Comisia SRI îl va audia pe fostul angajat SRI, Daniel Dragomir, fiind a treia oară când acesta este audiat de comisie.

Tot miercuri va fi audiat şi fostul secretar de stat în ministerul Justiţiei, Ovidiu Puţura, care a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare pentru fapte de corupţie.

Comisia SRI i-a mai audiat pe omul de afaceri Sorin Strutinsky şi pe fosta şefă AEP Ana Maria Pătru.

Fostul angajat SRI, Daniel Dragomir, a prezentat, în septembrie, Comisiei SRI o listă cu 65 de persoane despre care a spus că pot susţine afirmaţiile pe care le-a făcut în spaţiul public.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici