Elena Udrea va fi adusă în ţară săptămâna aceasta. Bode: Acum se analizează un plan de extrădare

Elena Udrea va fi adusă în ţară săptămâna aceasta, dat fiind faptul că procedurile trebuie finalizate în cel mult 10 zile de la data deciziei de extrădare, a declarat, miercuri, ministrul de Interne Lucian Bode.

707 afișări
Imaginea articolului Elena Udrea va fi adusă în ţară săptămâna aceasta. Bode: Acum se analizează un plan de extrădare

Elena Udrea va fi adusă în ţară săptămâna aceasta. Bode: Acum se analizează un plan de extrădare

Lucian Bode a declarat că statul bulgar a făcut o solicitare pentru proceduri de extrădare în cazul Elenei Udrea, până în 20 iunie.

„În urmă cu câteva ore am primit o solicitare din Bulgaria pentru a realiza procedurile de extrădare până pe 20 iunie. Acum se analizează un plan de extrădare. Până pe 20 iunie statul român o va aduce”, a spus Bode.

Curtea de Apel din Sofia a decis, vineri, în 10 iunie, extrădarea Elenei Udrea, după ce fostul ministru a fost prins în 7 aprilie, la graniţa dintre Bulgaria şi Grecia. Udrea a plecat din România în ziua când a fost condamnată în dosarul „Gala Bute”.

Elena Udrea a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute. Decizia aparţine Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi este definitivă.

Elena Udrea va fi depusă la Penitenciarul de femei Ploieşti - Târgşorul Nou, susţine Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (FSANP). Condiţiile sunt mult mai bune decât în azile, orfelinate şi spitale, spune preşedintele FSANP.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici